Swesmycken

© Gäller för alla våra produkter, design, material och bilder

Varumärkesskydd

 

Alla våra smycken, produkter är unika och, likt många andra bra varumärken, står vi inför problemet med förfalskare som försöker göra intrång i vårt varumärke och våra produkter och vår identitet. Det är olagligt att sälja förfalskade (oäkta) produkter. Trots detta försöker oärliga förfalskare kontinuerligt att utnyttja unika och framgångsrika produkter och dra nytta av deras berömmelse och framgång för att både lura oss designers, tillverkare och även dig som konsument.

 

Därför skyddar vi våra immateriella rättigheter på Swesmycken med alla tillgängliga medel, så att du kan fortsätta känna dig trygg i att dina Swesmycken  är autentisk och uppfyller våra höga kvalitetskrav. Vi vidtar kraftfulla åtgärder för att stoppa förfalskningar av våra produkter och vi är övertygade om att våra ansträngningar kommer att minska antalet förfalskare som försöker vilseleda dig. Men det kräver också att du som konsument är uppmärksam och inte blir lurad att köpa dessa olagliga förfalskningar.

 

 

Effekten av förfalskningar  och piratkopior

 

•  Säljare av oäkta eller olagliga produkter följer sällan de standarder och lagar som legitima företag följer i sin verksamhet, t.ex. lagar som förbjuder tvångsarbete och lagar som skyddar arbetstagarnas rättigheter.

 

•  Förfalskare är kända för att inte betala skatt, avgifter eller tullar i enlighet med gällande lagar.

 

•  Förfalskare är kända för att inte tillverka sina produkter i enlighet med de lagar som skyddar allmänhetens hälsa och säkerhet, t.ex. lagar som förbjuder användning av gifter eller andra skadliga ämnen som även påverkar miljön negativt.

 

•  Obehöriga återförsäljare erbjuder sällan kundtjänst eller service efter försäljningen eller gemensam kontakt med oss designers och tillverkare Genom att köpa dina smycken av en auktoriserad återförsäljare skyddas ditt köp enligt vår garanti och du kan dra nytta av det stöd som vi erbjuder till dig som konsument.

 

Identifiera våra äkta produkter

 

Att känna igen ett äkta smycke från oss är inte svårt. Det känns helt enkelt genuint i alla dess delar. Vi använder oss inte av några ihåliga berlocker eller delar. Allt är homogent och det både känns på vikten och strukturen och ädelmetall halterna är bara det bästa i våra smycken. Skulle du ändå känna dig osäker hjälper vi dig gärna med  att identifiera  ditt smycke.

 

 

 

 

 

 

©

FRAKT & LEVERANS

 

Vi försöker alltid leverera så du har din vara hemma inom 1-3 arbetsdagar ifrån den dag din beställning gjorts.

Nyheter/ Info

 

Kontakt

 

Special beställningar

BYTE & ÖPPET KÖP

 

Öppet köp och bytesrätt  i 30 dagar

KUNDSERVICE

 

Ring 0732 45 10 50

9:00 -17:00.

Eller skicka mail till

hello @swesmycken.se

 

Om Swesmycken

 

Bildgalleri

 

Sidkarta

 

Länk till vår Shop

 

 

shop.swesmycken.se