Om Swesmycken

Människor bär smycken av många anledningar. Vi ser smycken som mycket mer än bara en kortvarig trendig kroppsprydnad. Vi har en känsla och tanke till grund bakom varje design om att smycket ska utstråla och förmedla en genuin livstanke. Vår vision är att smycket ska bli ett med ägaren under en livstid.  Köper du det till dig själv eller som gåva,  är det alltid perfekt för alla tillfällen i livet. Vi har valt att tillverka våra smycken i exklusiva äkta material av hög kvalitet för lång hållbarhet och till attraktiva priser.

 

Goda tankar ger ringar på vattnet...

 

Vår målsättning är inte att bli störst i Sverige men vi har ett genuint intresse och engagemang med lång erfarenhet av att tillverka och designa smycken som betyder något. Vår målsättning är att alltid designa våra egna smycken och skapa unika smycken till våra kunder som de inspireras av och kan bära med sig under en livstid. Vi vet att kvalitet lönar sig.

 

Vi tror att vägen till att utvecklas och nå framgång är att inspirera varandra och att samtidigt våga inspireras av andra människor. Det vill vi också ska genomsyra vår arbetsplats, där vi strävar efter att hela tiden bli bättre på rätt sätt genom att lyssna, testa och lära så vi utvecklas både som människa och företag.

 

 

 

Varför kan Swesmycken ha så bra priser på designsmycken

 

Det är inte alltid enkelt. Men Swesmycken kapar alla onödiga extra mellanhänder och designar allt själva. Genom genomtänkta snabba processer och rationalisering i alla led drar vi ner höga kostnader och onödiga påslag som gynnar dig som kund.

 

 

Varför är kvaliteten på Swesmycken så bra

 

 

Swesmycken har smycken av äkta vara och material. Vi är oerhört noga med att välja våra leverantörer för vårt material. Våra smycken håller alltid hög kvalité och bär äkthetsstämplar som garanterar dess innehåll. Vi både är och vill vara stolta för våra smycken som vi levererar till dig som skall bära dem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi på Swesmycken marknadsför även Design by MJ:s kvalitativa smycken. Vilket beror på att det var vi som startade Design by MJ, som vi nu har utvecklat och sammanfört försäljningen  till Swesmycken.se  Även de är tillverkade av äkta material till attraktiva priser. MJ-smycken har en historia bakom sig som förmedlar genuina känslor som styrka, inspiration och kärlek...

 

”När livet plötsligt vänds upp och ner får man ett helt annat perspektiv om sig själv, och man blir starkt påmind över vad som är viktigast i livet. Många känslor inom mig ledde till att alla mina smycken jag gör finns en tanke bakom.”

 

Läs gärna historien bakom Maries Juliahjärta smycket...

                                                                                        Historien om Juliahjärtat

 

FRAKT & LEVERANS

 

Vi försöker alltid leverera så du har din vara hemma inom 1-3 arbetsdagar ifrån den dag din beställning gjorts.

Nyheter/ Info

 

Kontakt

 

Special beställningar

BYTE & ÖPPET KÖP

 

Öppet köp och bytesrätt  i 30 dagar

KUNDSERVICE

 

Ring 0707 104548

9:00 -17:00.

Eller skicka mail till

hello @swesmycken.se

 

Länk till vår Shop

 

 

shop.swesmycken.se