Swesmycken

Om Swesmycken

Goda tankar ger ringar på vattnet...

 

Vår målsättning är inte att bli störst i Sverige men vi har ett genuint intresse och engagemang med lång erfarenhet av att tillverka och designa smycken som betyder något. Det startade hemma i källaren där det tillverkades smycken i ten och läder under varumärket MJ Design. Smyckena såldes av en återförsäljare och verksamheten utvecklades och vi fick fler som villa bära våra smycken, vilket ledde till fler återförsäljare runt omkring. Vi hade 26 återförsäljare i Sverige och 2 utomlands, Schweiz och USA. Men vi kom till en punkt där vi ville utveckla verksamheten men ändå ha kvar grundtanken i våra smycken. Så vi bestämde oss för att sluta tillverka våra tenn smycken och starta en tillverkning med ädelmetaller så som 925 silver.

 

Mitt i denna process visade det sig att en av vårt smycke som var en storsäljare blev kopierad och såldes ute på marknaden som en billig kopia. Självklart agerade vi kraftfullt emot dessa personer och stoppade försäljningen av dessa kopior. Sedan hade vi ett arbete på ett och halvt år av rättsligt processande, vilket vi vann på alla punkter. Detta var en tuff period och vi tog lärdom av det och gick vidare i vår vision om att utvecklar verksamheten.

 

Vi ser smycken som mycket mer än bara en kortvarig trendig kroppsprydnad då vi vet att människor bär smycken av många anledningar. Vi har en känsla och tanke till grund bakom varje design om att smycket ska utstråla och förmedla en genuin livstanke. Vår vision är att smycket ska bli ett med ägaren under en livstid.  Köper du det till dig själv eller som gåva,  är det alltid perfekt för alla tillfällen i livet. Vi har valt att tillverka våra smycken i exklusiva äkta material av hög kvalitet för lång hållbarhet och till attraktiva priser. Vi vet att kvalitet lönar sig och goda tankar sprider sig som ringar på vattnet.

 

Vi tror att vägen till att utvecklas och nå framgång är goda samarbeten och att inspirera varandra. Det vill vi också ska genomsyra vår arbetsplats, relationer till leverantörer, återförsäljare och konsumenten som bär våra swesmycken. Där vi strävar efter att hela tiden bli bättre på rätt sätt genom att lyssna, testa och lära så vi utvecklas både som människa och företag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MJ-smycken har en historia bakom sig som förmedlar genuina känslor som styrka, inspiration och kärlek...

 

”När livet plötsligt vänds upp och ner får man ett helt annat perspektiv om sig själv, och man blir starkt påmind över vad som är viktigast i livet. Många känslor inom mig ledde till att alla mina smycken jag gör finns en tanke bakom.”

 

Läs gärna historien bakom Maries Juliahjärta smycket...

                                                                                        Historien om Juliahjärtat

 

FRAKT & LEVERANS

 

Vi försöker alltid leverera så du har din vara hemma inom 1-3 arbetsdagar ifrån den dag din beställning gjorts.

Nyheter/ Info

 

Kontakt

 

Special beställningar

BYTE & ÖPPET KÖP

 

Öppet köp och bytesrätt  i 30 dagar

KUNDSERVICE

 

Ring 0732 45 10 50

9:00 -17:00.

Eller skicka mail till

hello @swesmycken.se

 

Om Swesmycken

 

Bildgalleri

 

Sidkarta

 

Länk till vår Shop

 

 

shop.swesmycken.se