Swesmycken

Materialfakta och information

Allergier

 

För att undvika allergier är vi alltid väldigt noga när vi väljer delar och material till alla våra smycken. Allt material vi använder ligger under de krav som EU har tagit fram för smycken och är nickelfria. Vi anger även alltid materialet för våra smycken klart och tydligt.

 

 

Äkta silver

 

Silver består liksom guld av olika blandningsgrader vilket innebär att det innehåller olika mycket rent silver (AG) De finaste silverkvalitén i smycken och konstföremål kallas sterlingsilver och består av minst 92,5 % silver och resten koppar och andra metaller, vilket deklareras genom instämpling av talet 925. Vi på Swesmycken använder oss alltid av den finaste kvaliteten av 925 Sterlingsilver. " Äkta silver "

 

 

RHODIUM / RODIUM PLÄTERAT

 

Rhodium är ett Platina material som är en av världens dyraste och mest sällsynta ädel metaller. Rhodium är silver vitt i färgen och används därför för att plätera fina silver smycken, dels för att ytan blir hårdare och därmed löper man mindre risk att repa eller skada sitt smycke samt för att Rhodium inte oxiderar. Det betyder att ett Rhodium pläterat smycke inte behöver putsas i samma utsträckning för att behålla sin skönhet och lyster.

FRAKT & LEVERANS

 

Vi försöker alltid leverera så du har din vara hemma inom 1-3 arbetsdagar ifrån den dag din beställning gjorts.

Nyheter/ Info

 

Kontakt

 

Special beställningar

BYTE & ÖPPET KÖP

 

Öppet köp och bytesrätt  i 30 dagar

KUNDSERVICE

 

Ring 0732 45 10 50

9:00 -17:00.

Eller skicka mail till

hello @swesmycken.se

 

Om Swesmycken

 

Bildgalleri

 

Sidkarta

 

Länk till vår Shop

 

 

shop.swesmycken.se